Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Τατιάνα Στεφανίδου και Λευτέρης Πανταζής βοηθούν οικονομικά τον Ανδρέα Μπαρκουλη



Μια τρυφερή πράξη ανθρωπιάς! Ο Λευτέρης Πανταζής στέκεται στο πλευρό του Ανδρέα Μπάρκουλη, που όπως φαίνεται ο Γολγοθάς του δεν έχει τελειωμό... Ο δημοφιλής τραγουδιστής συγκινήθηκε πολύ από το δράμα που βιώνει εδώ και πολλά χρόνια ο ηθοποιός (είναι καθηλωμένος σε καροτσάκι) αλλά και από την άσχημη οικονομική κατάσταση που περνάει τον τελευταίο καιρό μαζί με τη γυναίκα του και τον ανήλικο γιο τους και αμέσως έδειξε την αμέριστη συμπαράστασή του προσφέροντάς τους απλόχερα ένα χρηματικό ποσό! 



Το φετινό καλοκαίρι ήταν πολύ δύσκολο για την οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη! Η σύζυγός του Μαρία μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει μια δύσκολη γυναικολογική εγχείρηση και ο πάλαι ποτέ γόης του ελληνικού σινεμά βρέθηκε... αποκαμωμένος στα φιλόξενα χέρια των ανθρώπων του Γηροκομείου Αθηνών. Επρεπε να μείνει εκεί για κάποιο διάστημα, έως ότου η αγαπημένη του σύζυγος σταθεί ξανά και πάλι στα πόδια της και αναλάβει το πραγματικά πολύ δύσκολο έργο της φροντίδας του, αφού αντιμετωπίζει κυρίως κινητικά και αναπνευστικά προβλήματα. 

Μέσα σε αυτό το καταθλιπτικό τοπίο προστέθηκαν και άλλες γκρίζες... πινελιές από τα λεγόμενα τρέχοντα έξοδα της οικογένειας, που έχουν μείνει απλήρωτα εδώ και μήνες (ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο κ.λπ.) και σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι μια... ανάσα προτού διακοπούν οι παροχές τους. Η γυναίκα του Ανδρέα Μπάρκουλη για πρώτη φορά βρέθηκε σε τέτοια απελπιστική κατάσταση, αφού βγαίνοντας από το νοσοκομείο είχε να αντιμετωπίσει ακόμα και τον κίνδυνο της έξωσης από το σπίτι όπου μένουν... Ευτυχώς όμως, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που σκέφτονται τον συνάνθρωπό τους και απλώνουν χέρι σωτηρίας!


Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΛΕ-ΠΑ 
Στο πνεύμα της αλληλεγγύης που επιβάλλει η εποχή μας, ο δημοφιλής τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, μόλις πληροφορήθη
ηκε ότι ο Ανδρέας Μπάρκουλης βρίσκεται στο γηροκομείο και η σύζυγός του Μαρία έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από έξοδα επιβίωσης και πάνω απ’ όλα τα απαραίτητα για το σχολείο του γιου τους (του Νικολάκη, ο οποίος φέτος πηγαίνει στην ΣΤ’ Δημοτικού), συγκινήθηκε πολύ και αμέσως έδειξε το ευαίσθητο πρόσωπό του. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Εspresso της Κυριακής», ο Λευτέρης Πανταζής ενημερώθηκε για το θέμα από μέλος του φιλανθρωπικού σωματείου «Μοιράζω» (το οποίο στηρίζει άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τον ευρύτερο χώρο του θεάματος) και έκλεισε ραντεβού στο σπίτι του στα νότια προάστια με τη Μαρία Μπάρκουλη και τον Νικολάκη για να ενημερωθεί από κοντά για τα προβλήματά τους. 

Ο τραγουδιστής ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με την εξυπνάδα του Νικολάκη, που του υποσχέθηκε πως θα είναι στο πλευρό του σε ό,τι χρειαστεί για το σχολείο του και τους υποσχέθηκε πως, αν τελειώσει την τάξη με δέκα, θα του χαρίσει ένα ποδήλατο. Φεύγοντας τον φίλησε γλυκά και του χάρισε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου γνωστής φίρμας. 

«Ο κύριος Πανταζής ενδιαφέρθηκε να μάθει τα προβλήματα υγείας του Ανδρέα και πρόσφερε από το υστέρημά του ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Συζήτησε αρκετά με μεγάλη τρυφερότητα και ζεστασιά με τον Νικολάκη και μάλιστα από δω και πέρα του ζήτησε να τον αποκαλεί θείο Λευτέρη. Είναι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο και ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος. Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!» εξομολογείται η Μαρία Μπάρκουλη στην «Espresso της Κυριακής».


ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ
Ο Ανδρέας Μπάρκουλης στο μεταξύ έχει βγει από το Γηροκομείο ΑΘΗΝΩΝ, στο οποίο φιλοξενήθηκε από τα μέσα Ιουλίου, όταν η σύζυγός του οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο και δεν υπήρχε κανείς να φροντίσει τον ανήμπορο πρωταγωνιστή. Οπως είχαμε γράψει τότε, ο Νικο
λάκης βρισκόταν στα χέρια της γιαγιάς του και η οικογένεια Μπάρκουλη για πρώτη φορά είχε χωριστεί στα τρία, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου στη δραστήρια Μαρία Μπάρκουλη, η οποία πραγματικά στέκεται βράχος στο πλευρό του Ανδρέα και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως χάρη σε εκείνη Ανδρέας παίρνει δύναμη και πνοή... 

Αναφερόμενη σε αυτό το θέμα, η κυρία Μπάρκουλη δηλώνει στην «Espresso της Κυριακής»: «Ο Ανδρέας μπήκε στο Γηροκομείο γιατί εγώ εκείνη την περίοδο λόγω της εγχείρησης δεν μπορούσα να τον σηκώσω από το καροτσάκι και να τον φροντίσω με τον τρόπο που το κάνω πάντα. Βέβαια, κάποιοι κακεντρεχείς είπαν χαμηλόφωνα ότι η Μαρία έβαλε τον Ανδρέα στο Γηροκομείο υπονοώντας διάφορα, αλλά εμένα δεν με πτοούν αυτά. Είμαι στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε και θα είμαι μέχρι το τέλος, ό,τι και να συμβεί!». 


ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ
Να θυμίσουμε ότι για αρκετά χρόνια η Τατιάνα Στεφανίδου είχε αναλάβει να στηρίζει οικονομικά και όχι μόνο την οικογένεια του Ανδρέα Μπάρκουλη και ειδικά τον χαριτωμένο Νικολάκη. «Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι για τον καθένα μας και η Τατιάνα πραγματικά έχει κάνει πάρα πολλά για εμάς και βεβαίως για τον Νικολάκη, τον οποίο λατρεύει. Εχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ: η κυρία Στεφανίδου μας έχει στηρίξει με κάθε τρόπο και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!» τονίζει η σύζυγος του ηθοποιού.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου