Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Σφοδρή επίθεση της Δήμητρας Λιάνη στον Γιώργο Παπανδρέου - «Μαθαίνω ότι ιδρύεις κόμμα, ιδεολογικέ αποστάτη»

 

 

- Για πρώτη φορά η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη, επιτίθεται ανοικτά στον γιο του Γιώργο
- Τον κατηγορεί ότι μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα μισητό και αντεθνικό
- Τον αποκαλεί «ιδεολογικό αποστάτη»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ

Παρέμβαση στα πολιτικά πράγματα του ΠΑΣΟΚ κάνει η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Δήμητρα Λιάνη, εξαπολύοντας μια ανευ προηγουμένου επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου.
Η κα Λιάνη, τον κατηγορεί ότι εκείνος μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε κόμμα μισητό, αντεθνικό και νεοφιλελεύθερο και μάλιστα απευθύνει έκκληση σε όσους εμπνέονται όπως λέει από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη να διαχωρίσουν την θέση τους.

Όλη η δήλωση της κας Δήμητρας Λιάνη:


«Μαθαίνω ότι αυτοί που μετέτρεψαν το ΠΑΣΟΚ σε μισητό, αντεθνικό, νεοφιλελεύθερο κόμμα σχεδιάζουν την ίδρυση υποκατάστατου του. Καλώ όλους όσοι εμπνέονται από τις αρχές και τις αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, να διαχωρίσουν την θέση τους ξεκάθαρα από όσους προσβάλλουν την μνήμη και την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα.
Κυρίως από τον ιδεολογικό αποστάτη, γιο του Γιώργο».

8 σχόλια:

  1. ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ -- ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΙ,ΑΠ,ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΟΡΦΟΘΟΥΝ ΟΛΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΡΗΞΑΝ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ. ΛΟΙΠΑΜΕ-ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΗ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι ακριβώς είναι!Περιττό να πουμε και να γραψουμε κάτι άλλο για τον μεγαλυτερο προδότη στην νεωτερη ιστορία της Ελλαδας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ετσι ακριβώς είναι!Τί άλλο να προσθέσω από το ότι είναι ο μεγαλύτερος προδότης της νεωτερης ιστορίας της Ελλαδας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παππούς-Γιός-Εγγονός...."ΟΛΕΤΗΡΕΣ" τού 'Ελληνικού Κράτους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με προδότες δεν ασχολούμαι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ¨Όταν η καταστάσεις είναι δύσκολες σε μια χώρα κάνεις ότι είναι δυνατόν καλύτερο για να μην βουλιάξει. Το πρόβλημα δεν το δημιούργησε ο Γεώργιος Παπανδρέου αλλά ξεκίνησε ακόμα από την διαδοχή του Πασόκ από τον Μασόνο Σιμίτι τον φίλο Γερμανό Τσοχαντζόπουλο, έβγαλε πανεπιστήμιο μιζαδόρων στην Γερμανία. Δεύτερων, Ο Βενιζέλος σαν υπουργός πολιτισμού όταν η Θεσσαλονίκη έγινε πολιτιστική πρωτεύουσα αυτών τον πολιτισμό έσπειρε. φάτε, φάτε, φάτε, και τώρα προσπαθεί με την νέα Δημοκρατία να τα κουκουλώσει. Η χώρα βρισκόταν σε αδιέξοδο. και ο Γιώργος ζήτεισαι δημοψήφισμα, ο Βενιζέλος έσκαβε τον λάκκο του Παπανδρέου, τον έκραξαν για το δημοψήφισμα το τιμιότερων που μπορούσε να γίνει και από την Ευρώπη γιατί δεν την συνέφερε, και από τους κλέφτες τις Ελλάδας τους ανθέλληνες γιατί ποτέ δεν είχαν και ούτε έχουν Ελληνική συνείδηση, Να μην τα φορτώνουμε όλα στον Παπανδρέου νομίζω ότι υπερβάλουμε και συμπαραστεκόμαστε σε αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα. Για τον Παπανδρέου ήταν μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα από την στιγμή που δεν αποδέχτηκαν το δημοψήφισμα. Να μην χτυπάμε το σαμάρι και αφήνουμε τον Γάιδαρο που Δημιούργησε το πρόβλημα. Μην ξεχνάτε ο Σημίτης Τον Μάιο έδωσε το Δαχτυλίδι στον Παπανδρέου, και τον Οκτώβριο είχαμε εκλογές σε τρις μήνες ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα, από την φωτιά,. Ξεχνάτε το φαγοπότι που γινόταν με την Νέα δημοκρατία. γύρω από τον Καραμανλή και ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα, όλοι κουμπάροι, βουλευτές διοικητές γραμματείς και φαρισαίοι έτρωγαν και ο Καραμανλής έβοσκε πρόβατα. αυτά όλα τα φορτώθηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου. Τώρα κοιτάνε Νέα δημοκρατοπασοκική κυβέρνηση να καλύψουν τα λάθει τους. χτυπώντας μόνο τον Παπανδρέου. Ο Βενιζέλος για πιο Πασόκ μιλάει με 3% ποιοι είναι αυτοί μήπως δεν είναι καθόλου πασοκζήδες. δεν αναλογούν ούτε στους ψήφους ενός υπουργού και κόβει και ράβει χωρίς συνέδρια και κομματικά στελέχη. ποιος διάλυσε το Πασόκ, ο Σημίτης και ο Βενιζέλος, ο Παπανδρέου το ανέλαβε διαλυμένο. Δεν είμαι Παπανδρεϊκός είμαι Πασόκ που πονάω αυτό που δημιουργήσαμε. και μην τα φορτώνουμε όλα σε έναν. όλοι έχουν τις ευθύνες τους ακόμα και εμείς οι αφανείς οπαδοί του ΠΑΣΟΚ. ΤΟ ΚΏΜΑ ΌΤΑΝ ΈΧΕΙ ΑΝΆΓΚΗ ΘΑ ΕΊΣΑΙ ΚΟΝΤΆ ΤΟΥ Άμα πάει καλά παρακολουθεις τις εξελίξεις. Γιαυτό Κυρία Δήμητρα σέβομαι Τον Ιδρυτή του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού κινήματος Ανδρέα Παπανδρέου, και εσάς που στις δύσκολες στιγμές του ήσασταν κοντά του, Μην τα βάζετε μόνο με τον Γιώργο σαν γενική εικόνα δεν φαίνεται καλά στον κόσμο, νομίζοντας ότι βγάζετε και δείχνετε αντιπάθεια λόγο συγγένειας. Αυτό που υπάρχει σήμερα κατά την γνώμη σας αντιπροσοπέβει το Πασόκ και τους Ψηφοφόρους του. ¨η την δεξιοβενιζελοκρατία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΛΟΙ ΑΦΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΑΠΤΟ 1970 ΕΩΣ ΤΩΡΑ!!!! ΚΑΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΙΔΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑΡΑΤΣΕΣ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΙΜΕΝΑ ΚΟΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΤΟΙ ΝΑ ΓΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΓΑΜΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΔ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΥΛΙΣΑΝΕ ΤΙΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 74 ΣΤΙΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΙΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΒΟΥΝΕ ΣΥΝΤΑΞΙΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΑΠΟΛΙΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΚΙΛΙΑ ΔΕΝ ΝΙΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΡΟΝΕ ΜΕ ΧΡΙΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΘΕΝΙ ΕΣΚΟΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΙ !!!! ΣΑΝ ΑΦΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΕΡΟΥ ΜΙΤΣΟΤΑΚΙΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή