Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Φρικτό έγκλημα στον Ασπρόπυργο: Τον έβαλαν σε σάκο και τον πέταξαν στην ανακύκλωση

 

 

Ανατριχιαστική δολοφονία αποκαλύφθηκε στον Ασπρόπυργο Αττικής. Το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε μέσα σε έναν ταξιδιωτικό σάκο, ο οποίος ήταν πεταμένος στο Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών.

Το πτώμα βρέθηκε πριν από ένα χρόνο, στις 7 Φεβρουαρίου 2014 και σύμφωνα με τη ιατροδικαστική εξέταση, πρόκειται για δολοφονία.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο άνδρας είναι Σύρος λόγω των γραμμάτων της πινακίδας που φαίνεται στην φωτογραφία, η οποία βρέθηκε μέσα σε usb, στα ρούχα του. Οι ελληνικές αρχές προσπάθησαν να έχουν επαφές με τις αντίστοιχες της Συρίας, ώστε να βρεθεί μια άκρη, κάτι που ωστόσο δεν έχουν καταφέρει.

Οι δράστες τον σκότωσαν με σφυρί και μάλιστα το κεφάλι του έχει πολτοποιηθεί.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, το θύμα εμπλέκεται σε κύκλωμα με λαθρομετανάστες ή σε κύκλωμα με ναρκωτικά.

Σήμερα όμως η ΕΛΑΣ αποφάσισε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία του άνδρα που βρέθηκε δολοφονημένος, ούτως ώστε να συλλεχθούν σχετικές πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.




Είχε προηγηθεί σχετική εισαγγελική διάταξη.

Η ΕΛΑΣ απευθύνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476911 του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή: ΕΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου