Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Φρίκη στην Αλεξανδρούπολη με θύμα ένα 11χρονο αγόρι - Φερόμενος ως παιδεραστής ο πατριός του




Νωρίς το πρωί αύριο Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016, αναμένεται ν’ αρχίσει να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης ασέλγειας ενός 11χρονου αγοριού, που απασχολεί τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Αλεξανδρούπολης το τελευταίο 24ωρο.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 38χρονο άνδρα κάτοικο της πρωτεύουσας του Έβρου, ο οποίος φαίνεται πως προσπάθησε ν’ ασελγήσει σε βάρος του 11χρονου παιδιού, το οποίο μάλιστα είναι γιος της συντρόφου του.
Ο 38χρονος φερόμενος ως παιδεραστής κρατείται από χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση της Αλεξανδρούπολης, μετά από καταγγελία κατοίκου της πόλης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είδε τον 38χρονο να φιλά στο στόμα το 11χρονο παιδί.
Αξίζει να τονιστεί πως μετά από αναλυτικό ρεπορτάζ του e-evros.gr, αποδείχθηκε πως ο 38χρονος δεν είναι άγνωστος για τα στελέχη της αστυνομίας αφού προ 5μήνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του εξ αιτίας των όσων έγραφε στην προσωπική του σελίδα σε κοινωνικό δίκτυο. Σε άλλα του σχόλια, χωρίς ίχνος ντροπής, παραδέχεται χαρακτηριστικά : «είμαι παιδεραστής».
Επιπλέον ο Σ.Χ. φαίνεται να έχει κάτι λιγότερο από 100 ακόλουθους εκ των οποίων το 50% είναι ανήλικα παιδιά, ενώ κάνοντας μία σύντομη έρευνα στην εν λόγω σελίδα του, διαπιστώσαμε πως οι περισσότερες φωτογραφίες που έχει αφορούν σε παιδιά, ενώ η «χάρη» του φτάνει μέχρι και σε παιδικές μαντινάδες, ενώ ως φωτογραφία προφίλ προτίμησε να βάλει έναν ήρωα προσφιλή στα παιδιά ώστε να τα προσεγγίζει ευκολότερα.
Ο φερόμενος ως παιδεραστής αύριο το πρωί αναμένεται να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα της Αλεξανδρούπολης προκειμένου ν’ απολογηθεί ενώ νωρίτερα ο 11χρονος πρόκειται να εξεταστεί από Ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
Η συνέχεια αναμένεται συνταρακτική αφού φαίνεται πως κι άλλες λεπτομέρειες του «βίου» του 38χρονου θα δουν το φως της δημοσιότητας.
Κατερίνα Καλεντερίδου

e-evros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου