Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Τηλεθέαση: Ο αγώνας ασυλίας στο Survivor καθήλωσε τους τηλεθεατές

 
 
Δείτε τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το Survivor το βράδυ της Δευτέρας. Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο;
Συνεπαίρνει στο πέρασμά του το Survivor της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, που κατάφερε και στο χθεσινό επεισόδιο να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Ο αγώνας ασυλίας και οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν στην ομάδα των «Διασήμων» στο «Συμβούλιο του Νησιού» κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και ανέβασαν το παιχνίδι στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης. Έστω και για ένα λεπτό 2.435.944 τηλεθεατές παρακολούθησαν χθες το Survivor, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 57,7%,  ενώ έφτασε μέχρι και 67,2%. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΣΚΑΪ χτύπησε κόκκινο στο μέσο όρο της ημέρας στο νεανικό κοινό αφού ήταν πρώτος με 26%.

Ο χθεσινός αγώνας ασυλίας έδωσε τη νίκη στους «Μαχητές». Οι παίκτες των δύο ομάδων κλήθηκαν να αγωνιστούν σ’ ένα δύσκολο παιχνίδι αφού απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και ισορροπία, σε δύσκολες επιφάνειες αλλά και μέσα σε νερό. Όσο κι αν οι αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου έχουν καταβάλει τους παίκτες, εκείνοι απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι μπορούν να ξεπεράσουν τα όριά τους και να πετύχουν το ακατόρθωτο. Με τελικό σκορ 10-4 οι «Μαχητές» κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στην παραλία τους αλώβητοι.

Από την άλλη, η ομάδα των «Διασήμων» μετά από 4 συνεχείς ασυλίες, έχασε στον χθεσινό αγώνα και κλήθηκε στο «Συμβούλιο του Νησιού» να ψηφίσει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση. Σύμφωνα με την ψηφοφορία, προτεινόμενος προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας με οκτώ ψήφους, ενώ ο Γιώργος Χρανιώτης και η Ευριδίκη Βαλαβάνη, έχοντας κερδίσει τον αγώνα της ατομικής ασυλίας, ψήφισαν προς αποχώρηση την Σόφη Πασχάλη – που είχε δεχθεί τρεις ψήφους στην ομαδική ψηφοφορία – και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αντίστοιχα. Το ποιος θα αποχωρήσει από το “Survivor” θα το κρίνουν οι τηλεθεατές μέσω ψηφοφορίας.

Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι παίκτες καλούνται σ’ έναν ακόμη αγώνα επάθλου, που θα τονώσει τόσο το… στομάχι τους όσο και την ψυχολογία τους. Το ίδιο βράδυ θα κληθούν να πάρουν μέρος σε ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων που κι αυτό με τη σειρά του θα προσφέρει στον νικητή ένα έπαθλο, αλλά και στιγμές χαλάρωσης για όλους τους παίκτες.
Απόψε το βράδυ στις 9 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ δράση και αγωνία σ’ ένα ακόμη καθηλωτικό και ανατρεπτικό επεισόδιο του “Survivor”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου