Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Πτώση ελικοπτέρου: Πως σώθηκε η Βασιλική Πλεξίδα [pics, vid]

 

 

Είναι η μόνη που κατάφερε να σωθεί από την συντριβή του μοιραίου ελικοπτέρου. Η Βασιλική Πλεξούδα νοσηλεύεται στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έχοντας τους δικούς της ανθρώπους κοντά της. Μάλιστα, η 26χρονη αποκάλυψε πως κατάφερε να βγει ζωντανή από την αεροπορική τραγωδία που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.  

Η Βασιλική είναι καλά στην υγεία της, καθώς έχει μόνο εκδορές και μικροκατάγματα στο σώμα της. Όπως μετέδωσε η εκπομπή Tatiana Live, της Τατιάνας Στεφανίδου, στο E, η νεαρή κοπέλα σώθηκε από θαύμα, καθώς το κάθισμα της αποκολλήθηκε και η κοπέλα εκτινάχθηκε πριν την συντριβή του ελικοπτέρου.
Click4more: Συντριβή ελικοπτέρου - Βασιλική Πλεξίδα: Η μόνη που βγήκε ζωντανή
Ο πατέρας της Βασιλικής αποκάλυψε το πως η κόρη του σώθηκε, ωστόσο, μυστήριο καλύπτει το γιατί το κάθισμα της νεαρής αποκολλήθηκε. Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο, η Βασιλική να εκτινάχτηκε  από μόνη της για να ζωθεί καθώς τα ελικόπτερα δεν διαθέτουν τέτοιους είδους μηχανισμούς όπως τα αεροπλάνα.
Όλα δείχνουν πως κάτι "στράβωσε" και για αυτό το κάθισμα της Βασιλικής αποκολλήθηκε και χάρη σε αυτό εκείνη σώθηκε. Μέχρι στιγμής, πάντως,  τα αίτια της συντριβής παραμένουν  θολά.

Δείτε στη συνέχεια του κειμένου το βίντεο





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου