Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Survivor: Αυτά είναι τα ποσοστά που καθορίζουν την αποχώρηση

 
 
 
Ντέρμπυ στην κορυφή, μάχη επιβίωσης στη βάση... Τι ποσοστό θετικών ψήφων συγκεντρώνει ο κάθε παίκτης;
H νέα διαδικασία αποχώρησης παίκτη από το Survivor μπήκε σε εφαρμογή από χθες το βράδυ μετά τον αγώνα της ασυλίας. Η ομάδα των Διασήμων που ηττήθηκε, αγωνίστηκε για την ατομική ασυλία και κατόπιν στο «Συμβούλιο του Νησιού» έγινε η ψηφοφορία των προτεινόμενων παικτών προς αποχώρηση. Αμέσως μετά ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομα του Μπο, του παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι, σύμφωνα με την κατάταξη που έχει διαμορφωθεί μετά την 24ωρη ψηφοφορία του κοινού και βάση αυτής έχει δημιουργηθεί σειρά δημοτικότητας κάθε παίκτη. Ο προτεινόμενος παίκτης προς αποχώρηση που βρίσκεται στην κατάταξη με τις λιγότερες ψήφους θα αποχωρεί κάθε φορά από το παιχνίδι.

Ποιοι βρίσκονται πιο κοντά στην αποχώρηση;

Σύμφωνα με τις διαρροές -δεν πρόκειται για επίσημα και επιβεβαιωμένα στοιχεία- ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται στην κορυφή και με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στον ημιτελικό. Σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες απέχουν… χιλιόμετρα! Τελευταίοι, με ποσοστά από 1% και κάτω βρέθηκαν οι: Γιώργος Χρανιώτης, Σάρα Εσκενάζυ, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Μπο. Η λίστα προτίμησης του κοινού έχει διαμορφωθεί ως εξής:
  1. Γιώργος Αγγελόπουλος 38,3%
  2. Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης 38%
  3. Κώστας Αναγνωστόπουλος 11,7%
  4. Κωνσταντίνος Βασάλος 5,1%
  5. Γιάννης Σπαλιάρας 4,9%
  6. Γιώργος Χρανιώτης 1%
  7. Σάρα Εσκενάζυ 0,5%
  8. Ευρυδίκη Βαλαβάνη 0,32%
  9. Μπο 0,18%
Μετά την αποχώρηση του Μπο θα δούμε άλλους τέσσερις παίκτες να φεύγουν με την ίδια διαδικασία, τον λεγόμενο «ξαφνικό θάνατο». Οι τέσσερις που θα μείνουν θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό, εκεί που οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν και πάλι για το κοινό. Γι’ αυτούς που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις, λοιπόν, η παραμονή τους στο παιχνίδι εξαρτάται σε καθοριστικό βαθμό από το αν καταφέρουν να κερδίσουν την ατομική ασυλία. Σε διαφορετική περίπτωση θα τους δούμε έναν έναν να αποχωρούν.
Σε κάθε περίπτωση επισημαίνουμε ότι η προαναφερόμενη λίστα με τα αποτελέσματα δεν είναι επίσημη και τη δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη.

δες το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου