Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αυτή είναι η σύμβαση που υπέγραψε ο Ντάνος με το Survivor!

 
 
Ποια ήταν η αμοιβή του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης, όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο;
AdTech Ad
Με το ποσό των 500 ευρώ τον μήνα περίπου αμειβόταν ο μεγάλος νικητής του Survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος. Πριν ετοιμάσει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο, ο Ντάνος πήρε στα χέρια του το οκτασέλιδο έγγραφο που περιείχε όλες τις λεπτομέρειες και τους όρους συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Το έγγραφο που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Το έγγραφο φέρνει στο φως η Νάνσυ Σπύρου στο Secret των Παραπολιτικών και σύμφωνα με τα όσα αναγράφει: «Για κάθε μήνα συμμετοχής στο πρόγραμμα κατά τον χρόνο παραγωγής, ο συμμετέχων θα λαμβάνει αμοιβή από την Acun Medyaτο μεικτό ποσό των πεντακοσίων ενενήντα πέντε ευρώ και είκοσι τεσσάρων λεπτών (595.24) υπογράφοντας και την αντίστοιχη σύμβαση πρόσληψης. Επί του ανωτέρου ποσού θα γίνονται από την Acun Medya όλες οι τυχόν νόμιμες παρακρατήσεις φόρων, πάσης φύσεως εισφορών κ.λ.π. και ως εκ τούτου το καθαρό ποσό θα συνίσταται σε πεντακόσια (500) ευρώ τον μήνα, τα οποία θα καταβάλλονται στον υπ’ αρ… τραπεζικό λογαριασμό του συμμετέχοντα. Σε περίπτωση αποχώρησής του πριν από τη συμπλήρωση του εκάστοτε ημερολογιακού μήνα, η αμοιβή του θα καταβληθεί με αναλογία ανά εβδομάδα».

Πότε θα λάβει ο Ντάνος το έπαθλο;

Επίσης, όπως προκύπτει από το συμφωνητικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έφυγε από το παιχνίδι με τα 100,000 ευρώ, αλλά θα περιμένει για λίγο. «Ρητά συνομολογείται μεταξύ των συμβαλλόμενων στο παρόν ότι το μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού θα καταβληθεί στον συμμετέχοντα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του οποίου πρόκειται να ενταχθεί η τηλεοπτική μετάδοση του προγράμματος. (…)
Ειδικότερα διευκρινίζεται ότι το μεγάλο έπαθλο του συμμετέχοντα σε περίπτωση που αυτός αναδειχθεί ο νικητής ορίζεται σε 100.000 ευρώ μεικτά και θα του καταβληθεί από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ έξι μήνες μετά τη μετάδοση του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος (αναδείξεως νικητή», ξεκαθαρίζει η εταιρεία παραγωγής στο έγγραφο που υπέγραψαν ο Ντάνος και οι συμπαίκτες του.
Survivor

Το Survivor ζητά εχεμύθεια για ένα χρόνο

Με τη σύμβαση η παραγωγή ξεκαθάριζε στους παίκτες ότι καλούνται να συμβιώσουν με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες σε ένα απομονωμένο μέρος και ότι δεν θα έχουν οποιαδήποτε επαφή με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, απαγορεύει την παρασκηνιακή συνεννόηση μεταξύ των παικτών και ο καθένας από αυτούς υπέγραψε ότι στις δοκιμασίες θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια.
Στη σύμβαση που υπέγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος με το Survivor υπάρχει και ένας όρος που αναφέρει: «Ο συμμετέχων δεσμεύεται ότι, τόσο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος της παρούσας αλλά και για περίοδο ενός έτους μετά την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στην Ελλάδα και στην Κύπρο του τελευταίου επεισοδίου του προγράμματος Survivor Greece, θα τηρεί αυστηρά εμπιστευτικό και δεν θα αποκαλύπτει με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο οποιονδήποτε όρο της παρούσας, ως και οποιαδήποτε πληροφορία σχετίζεται άμεσα ή έμμεσα με τη διαδικασία επιλογής ή με την εκτέλεση της παραγωγής του προγράμματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου