Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Survivor – Θοδωρής Θεοδωρόπουλος: Το άγνωστο παρασκήνιο με τον Ηλία Γκότση στο quiz! «Εκείνο το βράδυ, ο Σάκης είχε…»

 
 
Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες...
Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στο Survivor Πανόραμα και στην Ντορέττα Παπαδημητρίου για τον καβγά με τον Ηλία Γκότση μετά το τέλος του κουίζ όπου παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

«Σίγουρα ξέρουμε ότι οι κάμερες δεν κλείνουν αμέσως. Τώρα, κάποιοι το γνωρίζουν και κάποιοι όχι. Εγώ το γνωρίζω γιατί βλέπω και το μόνιτορ. Τι έγινε όμως εκεί… Παίζουμε ένα κουίζ με την αντίπαλη ομάδα. Ο Ηλίας κάθεται από τα αριστερά και είναι κοντά στον παίκτη που συμμετέχει. Υπήρχαν ψίθυροι απαντήσεων που όταν παίζεις με την αντίπαλη ομάδα είναι οκ. Εκείνο το βράδυ ο Σάκης έχει διακόψει ήδη δύο φορές το παιχνίδι και λέει στον υπεύθυνο ότι αν ξανακουστεί ψίθυρος από τον πάγκο θα αποκλειστεί ο παίκτης. Το βρίσκω λογικό να βοηθήσεις τον παίκτη της ομάδας σου όταν παίζει με την αντίπαλη ομάδα. Δεν το βρίσκω λογικό να βοηθάς έναν συγκεκριμένο παίκτη της ομάδας όταν παίζει αντίπαλος με παίκτη της ομάδας σου. Συγκεκριμένα παίζει η Μελίνα με τον Κωνσταντίνο. Είναι λάθος το πλάνο. Ο Κωνσταντίνος έπαιζε και ο Ηλίας βοήθησε τη Μελίνα.

Τα δικά μου λόγια σε αυτό που είδατε δεν έχουν προβληθεί. Δεν είδατε αρκετά. Συνεχίστηκε και έξω. Καλώς ή κακώς ανέβηκε λίγο η ένταση, ωστόσο το λύσαμε. Με στεναχωρεί πως για ακόμα μια φορά τα δικά μου λόγια δεν ήταν στο πλάνο. Με ενόχλησε ότι είναι όλα για το show. Όταν είναι η κάμερα μπροστά προσπαθούν να σου αποδείξουν ότι αυτό που βλέπεις δεν είναι η πραγματικότητα. Το άσπρο – μαύρο» εξήγησε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο αυτού του καβγά.

δες το 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου